Een overzicht van gekwalificeerde shiatsupraktijken

 

Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg en therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam. Daarnaast geeft shiatsu de warmte van een zorgzame aanraking. Een zo belangrijk aspect nu de medische zorg zo hi-tech en gespecialiseerd geworden is. Het hectische dagelijkse leven is een enorme bron van stress, waar uiteindelijk lichaam en geest hun tol voor betalen.
 
 Vermaas                                     Almelo
Praktijk Vermaas. Almelo.
Shiatsu is een holistische therapie. Dat betekent dat bij de behandeling van een patiŽnt altijd alle aspecten van die patiŽnt in aanmerking worden genomen. Dit zijn de totale lichamelijke gesteldheid en de sociale omgeving van de patiŽnt.
Internet: www.praktijkvermaas.nl
E-mail: info@praktijkvermaas.nl
 
 Kerstin van Wijk                Amsterdam
Praktijk voor Shiatsu en Reiki therapie. Amsterdam.
In mijn praktijk in Amsterdam Oost geef ik sinds 1996, sessies in Shiatsu en Reiki en meditatielessen. Zowel Shiatsu als Reiki werken op de energiestroom (ki) in het lichaam, ieder op een eigen, bijzondere manier.

Internet: www.shiatsu-reiki.nl
E-mail: jambalay@tiscali.nl
 
 
 Eric Koops                                       Leek
Reset4U. Leek.
Voor een Shiatsu behandeling hoef je niet per definitie een klacht te hebben, het werkt ook heel ontspannend en preventief. De werking van Shiatsu heeft altijd twee effecten. Ten eerste zorgt Shiatsu voor lokale pijnbestrijding en spierontspanning. Het tweede effect van Shiatsu therapie is dat het autonome zenuwstelsel in balans wordt gebracht.
Internet: www.reset4u.nl
E-mail: Eric Koops
 
 Ellen Mulder                              Leusden
Praktijk voor Shiatsu Therapie. Leusden.
Binnen de Shiatsu therapie werk ik voornamelijk volgens de leer van de vijf elementen. Want: ďZijn je elementen in balans, dan ben jij in je element.Ē Dit is waar we samen naar toe werken.
Internet: www.elementalbalance.nl
E-mail: info@elementalbalance.nl
 
 
 
  Chris Ruytinx                           Arnhem
Shiatsu Praktijk Chris Ruytinx. Arnhem.
De behandeling wordt gegeven op een comfortabele japanse matras. De cliŽnt draagt hierbij makkelijke kleding, waarbij niets wordt afgeklemd.
De eerste keer begint met een intake.

Internet: www.shiatsu-arnhem.nl
E-mail: info@shiatsu-arnhem.nl
 
  Shiatsu Masunaga          Amsterdam

Shiatsu Masunaga. Amsterdam.
De shiatsupraktijk van Cordula Quadt in Amsterdam-Oost. Shiatsutherapeute met ruim 10 jaar ervaring. Shiatsutherapie voor acute of chronische fysieke of emotionele klachten, nazorg en ontspanning.
Internet: www.shiatsu-masunaga.nl
E-mail:
info@shiatsu-masunaga.nl

 
 
 
 
Uw bureau vermelden?   Supervisie Support   Coaching Support   Intervisie Support
    Haptonomie Support   Stress Support   Burnout Support
    Shiatsu Support   Teamcoaching Support