Een overzicht van gekwalificeerde praktijken voor stressbegeleiding

 

Stress is het gevolg van het langdurig onder hoge spanning functioneren. De mate van stress is persoons afhankelijk waardoor het niet direct het gevolg hoeft te zijn van het functioneren in een bepaalde functie. Er kunnen verschillende oorzaken aan een stress- situatie ten grondslag liggen. De fysieke reactie op langdurig onder hoge spanning functioneren,  heeft als functie de weerbaarheid van het lichaam te vergroten en zo beter opgewassen te zijn tegen de verhoogde eisen tot aanpassing. Deze fase eindigt, of in een rustige evenwichtstoestand, of in een chronische toestand van uitputting.
 
 Bureau de Poort                     Enschede
Bureau de Poort. Enschede.
Met de keuze voor een coach bij Bureau de Poort kiest u voor een ontmoeting met u zelf. Wij bieden geen 'oplossingen' maar begeleiden in het zoeken naar eigen persoonlijke antwoorden.
Internet: Bureau de Poort
E-mail: Erik Schutten
 
 
 
 In-Balanz                                    Meppel
In-Balanz. Meppel.
Praktijk voor Ademtherapie en Counseling. Behandeling van Stress en Hyperventilatie. Gun u zelf een ‘zichtbare’ positieve verandering en laat ons helpen uw eenzame ‘onzichtbare’ strijd te winnen!.
Internet: In-Balanz
E-mail: In-Balanz
 
 
 
 Competenza                                Utrecht
Competenza Utrecht.
Competenza begeleidt mensen in organisaties bij het behouden of herwinnen van hun vitaliteit. Competenza adviseert op het gebied van stressmanagement en verzorgt individuele coaching.
Internet: Sressmanagement 
E-mail: Oda Heijsteeg
 
 
Uw bureau vermelden?   Supervisie Support   Coaching Support   Intervisie Support
    Haptonomie Support   Stress Support   Burnout Support
    Shiatsu Support   Teamcoaching Support