De naam van uw praktijk
Uw eigen naam

 

 

Geen eigen Website?
Veel supervisoren met een eigen praktijk zijn niet vertegenwoordigd op het internet en missen daardoor mogelijkheden tot acquisitie. Wij bieden lvsb-geregistreerde supervisoren en lvsb-leden de mogelijkheid om tegen geringe kosten en met een kleine inspanning zich wel op het web te presenteren. Voor 140,- (excl. btw) per jaar bieden wij u een eigen pagina op het web en een vermelding bij de supervisiebureau's op de supervisie.pagina.nl


Bepaal zelf uw inhoud
U kunt zelf de inhoud van uw pagina bepalen. U kunt bijvoorbeeld aangeven wie u bent, wat u biedt en hoe u te bereiken bent. Voorwaarde is dat het betrekking moet hebben op supervisie. Op de pagina wordt een actieve link naar uw e-mail adres gezet zodat u rechtstreeks vanaf de pagina per mail te bereiken bent. Als lay-out kunt u de opzet van deze pagina als uitgangspunt nemen. U kunt zelf het aantal kopjes, de kleurstelling van de tekst en de achtergrond en het lettertype kiezen. Als u wilt kunt u een foto toevoegen. De web-pagina heeft een formaat vergelijkbaar met een twee A4-tjes.


Vindbaarheid
Uw web-pagina is als zelfstandige website goed te vinden op het internet. Wij zorgen dat de informatie en de codes worden toegevoegd die maken dat de belangrijkste zoekmachines uw website goed kunnen vinden.


Aanvragen
U kunt uw eigen web-pagina aanvragen door ons de tekst van de pagina,  uw factuuradres en uw lvsb-registratienummer te mailen. In uw tekst kunt al de gewenste kleuren aanbrengen. Door ons de aanpassingen te mailen kunt u de inhoud van de pagina gedurende het jaar twee maal zonder kosten aanpassen. Zodra de factuur is betaald plaatsen wij uw pagina. Voor eventuele vragen kunt u ook per mail contact met ons opnemen.


Contact
Gents; bureau voor professionele begeleiding                          mail: gents@zelfontplooiing.nl
Arnhem